Wie is Nadia Pauwels?

Ik ben Nadia Pauwels en studeerde Psychologie aan de K.U. Leuven. In 1993 behaalde ik mijn diploma.

Ik werkte verschillende jaren binnen de geestelijke gezondheidszorg, het algemeen welzijnswerk en de bijzondere jeugdzorg.  Ik deed er begeleidingswerk, coördineerde teams en leidde projecten.

In 2007 startte ik, met een rugzak vol ervaringen en opleidingen, mijn eigen praktijk als psychologe in Schilde.

Ik ben systeemtherapeut, voedingspsycholoog, EMDR-therapeut en wandelcoach. Al deze elementen breng ik samen tijdens mijn begeleidingstrajecten.

Mijn sterke kant is mijn groot inlevingsvermogen. Ik ben opmerkzaam en ga tot de kern van het probleem. Als therapeut ben ik doelgericht en kies ik voor een stapsgewijze aanpak waarbij ik je deskundig begeleid. 

 

 

 

Bij mij hoef je geen masker op te zetten of je sterk te houden, je mag kwetsbaar zijn zonder gezichtsverlies. Je mag tijd nemen om je verhaal te doen en even te vertragen en stil te staan.

 

Ik vind het fijn om mensen in beweging te zetten. Bij mij kijk je niet alleen naar de toekomst, maar maak je een toekomst.

 

Mijn uitgangspunt is steeds: een gezonde geest in een gezond lichaam in een gezonde leefomgeving. Lichaam en geest beïnvloeden elkaar. De sociale context en biotoop waarin je functioneert oefenen effect uit op je welzijn.

 

Ik ben geregistreerd op de officiële lijst van psychologen en heb de toelating het beroep van klinisch psycholoog uit te oefenen.

  • Inschrijvingsnummer bij de psychologencommissie: 702101176
  • Visumnummer bij federale Overheidsdienst Volksgezondheid: 264060
  • Erkend als klinisch psycholoog door het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid
  • RIZIV-nummer: 7-00975-44-000